Fentermin szedése alatt biztonságosan gyakorolható?

A phentermin olyan gyógyszer, amelyet korlátozott ideig használnak a fogyás miatt. A phentermin egy olyan gyógyszerosztályban van, amelyet anorectikának neveznek, és csökkenti az étvágyat. A gyógyszereket diétával és testmozgással használják az elhízás kezelésére olyan embereknél, akiknek kockázati tényezői vannak, például a magas vérnyomás és a cukorbetegség. A testmozgás nemcsak biztonságos, hanem ösztönözhető a fentermin bevétele során is, mert segít a fogyásban.

Többet kell tennie, mint a phentermine-t, hogy segítsen a fogyásban. A megfelelő étrend és gyakorlás után fontos. Gyakorlat nem csak akkor biztonságos, ha a phentermine, és segít a fogyásban, sok egyéb előnyei szerint MayoClinic.com. A testmozgás javítja a hangulatot, küzd a krónikus betegségekkel szemben, amelyek veszélyben vannak, növeli az energiaszintet, elősegíti a jobb alvást, segíti a szexuális életet, mert jobb formában vagy, és valami produktív időt biztosít Önnek.

Ha gyakorol, a megfelelő étrendet és a phentermin szedését követően, tudnia kell, hogy ez a gyógyszer tipikusan hogyan történik. A legtöbb ember három-hat héten keresztül használja a fentermint, mert szokásos formában van, ezért vegye ezt a gyógyszert pontosan úgy, ahogy az előírt. A Phentermine tablettákká és kiterjesztett felszabadulású kapszulákká válik. A kibővített felszabadulású kapszulákat nem szabad felosztani, rágni vagy összetörni, mert ezek a beavatkozások megzavarják a megfelelő adagot. A gyógyszereket általában egy adagként kell bevenni reggel vagy naponta háromszor, 30 perccel étkezés előtt.

A fenterminhez társuló mellékhatások közé tartozik a szájszárazság, kellemetlen ízérzés, álmatlanság, nyugtalanság, hasmenés, székrekedés vagy hányás. Ha bármelyik mellékhatás zavarja a rendszeres étrend gyakorlásának vagy követésének képességét, beszéljen orvosával. Vannak olyan súlyos mellékhatások, amelyek azonnali orvosi felhívást igényelnek. Ezek a megnövekedett vérnyomás, szívdobogás, súlyos szédülés, zavartság, remegés, légszomj, mellkasi fájdalom vagy duzzanat a bokáj vagy a lábak között.

Ezt a gyógyszert mindig az orvos irányítása és felügyelete mellett vegye be. Ne szedje a fentermint más gyógyszerekkel, beleértve az étrendi gyógyszereket is, ami orvosi problémákat okozhat. Legyen óvatos vezetés vagy nehéz berendezések használata, mert a fentermin károsíthatja gondolkodását és reakcióidat. Mondja el kezelőorvosának, ha Önnek koszorúér-betegsége, szívbetegsége, cukorbetegsége, súlyos vagy ellenőrizetlen magas vérnyomása, hyperthyreosis, glaukóma, allergiája van ennek a vagy más étrendi gyógyszernek, a kábítószer és az alkoholfogyasztás történetében. terhes.

Miért gyakorol

Hogyan lehet a phentermin

Mellékhatások

óvintézkedések