Gyerek sportprogramok maconban, georgiában

A sportban való részvétel hasznos lehet a gyerekeknek. A tanulmányok azt mutatják, hogy a sportolóknak finomabb szociális készségeik vannak, jobb tudományos teljesítményük van, és kevésbé valószínű, hogy részt vesznek a káros tevékenységekben, mint például a dohányzás, a kiskorúak ivása és a kábítószerek. Maconban, az Ocmulgee folyó mentén, Közép-Grúziában, számos sportprogramot talál Önnek és gyermekeinek.

Macon-Bibb parkok és kikapcsolódás

A Macon-Bibb parkok és kikapcsolódási osztály kínál különböző ifjúsági sportprogramokat. A baseball-bajnokságok tavasszal és ősszel felajánlottak, és a keményfejű játékosok részt vehetnek a képzésben egész évben. Az úszás az ősztől a tavaszon történik. A Boxing egész évben a Middle Georgia Amateur Boxing Club-ban játszódik. A gyerekek részt vehetnek a lacrosse-ban szeptember elejétől október végéig. A júliustól augusztusig tartó labdarúgást kínálnak, és a softball ligák ősszel kerülnek megrendezésre.

Baseball és Softball

Gyerekek részt vehetnek a softball és baseballban a Georgia Sports Academy-n keresztül. Ez a képzési lehetőség segít a baseball játékosoknak az egyéni figyelem felkínálásával, olyan munkamenetekkel, amelyek közé tartozik az ütődés, a mezőzés, az előrehaladott mező és a futópadok és a pitching. Külön pályázási és ütőprogramokat is kínálnak. A lányok menhetnek a softball programokba, amelyek közé tartozik a klinikák, csoportos foglalkozások és magánórák. A játékosok játszanak a pitching, ütés és a fielding, hogy javítsa a teljes játék. Az Észak-Macon Ifjúsági Sport Egyesület T-labdát, edzőcipő baseball és baseball-bajnokságokat kínál gyerekeknek is.

Labdarúgás és labdarúgás

Ha gyermekeit jobban érdekli a labdarúgás, akkor megkaphatja őket a Macon Soccer Clubgal. Ez a klub egész évben széleskörű táborokat kínál, valamint szabadidős labdarúgó-bajnokságokat és foci-akadémiai programokat kínál gyerekeknek. Azok a gyerekek, akik szeretnék fejleszteni labdarúgásukat, részt vehetnek a Georgia Sports Academy egyik programjában. A tréningek és a táborok a lábmunkában, a kondicionálásban és a játék alapjain dolgoznak.

Küzdősportok

A Hae San Harcművészeti Egyesület, Ahn’s Taekwondo, Maconban számos harcművészeti programot kínál gyerekeknek. A gyerekek osztályai közé tartoznak a kis ninják, a Karate Kids – kezdők, a Karate Kids, a Karate Kids – Eagle, a Karate Kids – a Tiger és a Karate Kids – oroszlán. Alternatívaként ellenőrizheti a Wilkerson Martial Arts gyermekprogramjait Maconban, amelyek között szerepelnek a Tiny Tigers, a Karate for Kids és a Martial Arts a tizenévesek és a felnőttek számára.