Hogyan cserélje ki az olajat avokádóval sütés közben

Először furcsanak tűnhet, de az avokádó – egészséges telítetlen zsírokkal és krémes textúrájával – sok olajat helyettesíthet az olajjal vagy a vajjal. Az “Shape” magazin szerint az avokádó használatával, hogy kicseréljék az olajat egy cookie receptben, a cookie-k lágyabbak és kevésbé morzsolódtak, mint hogy az összes olajjal készültek. És mivel az avokádó evőkanálnyi evőkanál kevesebb gramm zsírt tartalmaz, mint az olaj vagy a vaj, a receptben való felhasználás csökkentheti a zsírszámát. Az olajat akár felére is helyettesítheti egy receptben, hántolt vagy püré avokádonnal.

Szerezd meg az avokádót. Az olajszerű konzisztencia elérése érdekében az avokádónak lehetőleg simának kell lennie. Kézzel csipkézhet vagy élelmiszeripari processzort használhat. Az éretlen avokádó nehezebb lesz kiegyenlíteni, ezért a vásárlás után pár napig érje meg az Önét, és kívülről is érzed magad, mielőtt használná őket.

Cserélje fel az olajat az elválasztott avokádó receptjére. Ha az avokádót az összes olaj helyettesítené, az avokádó íze jobban észrevehető a késztermékben, vagy káros hatással lehet a textúrára.

Kövesse az összes recept egyéb utasításait, az avokádó-olaj keverékét, ahogy tiszta olajjal. Ha váratlan eredménnyel jár, jegyezze fel őket a következő alkalommal, például állítsa be a sütési időt, ha szükséges, ha a sült vagy alul- vagy túlcsokoládé alakul ki.