Hogyan dohányozni a kava tea

A Kava egy csendes-óceáni növény, amely borsos ízű. A gyökerét a csendes-óceáni térségben a történelem folyamán használták. Gyakran teát használnak, de néhány bennszülött rágni kezd a gyökéren. Alkalmazása álmatlanság, húgyúti fertőzések, szorongás, depresszió és menopauzás tünetek kezelésére szolgál. A Kava általában nem dohányzik, de az utóbbi években néhány dohányfüst elkezdte kava önmagában vagy keverékkel keverni a füstöt.

Kutatási kava tea. Vannak lehetséges káros mellékhatások. Néhány európai ország betiltotta a kava gyökér értékesítését a lehetséges májkárosodás miatt. Egyéb lehetséges mellékhatások közé tartozik a kiütés, émelygés, fejfájás, remegés, nyugtalanság és légszomj.

Vásárlás kava. Sokféle formában kapható – de ha tiszta kávát szeretne leégni, akkor por alakban kell megvásárolnia.

Tegyen kava por egy dohánycsőbe. A por cigarettapapíroknál is füstölhet. A kava-növény leveleit nem szabad füstölni vagy fogyasztani. 2003-ban a Hawaii Egyetem kutatói tanulmányozták a kava-t a májtoxicitásról szóló jelentések után. A tudósok azt találták, hogy a hagyományosan eldobott szálak és a kava levelek tartalmaznak egy toxikus alkaloidot, amely nincs jelen a növény gyökereiben. A szárakat és a leveleket a növényi táplálékkiegészítőkben használt kivonat bizonyos részében feltételezték, és májkárosodást okoztak.

Füstölje be a kávét a csőben vagy a cigarettában. Vegyünk egy füstöt, hogy elkezdjük. Az emberek különböző hatásokat mutatnak be a kava-val, beleértve az izomlazítást, a nyugtatott idegeket és a nyugtatást. Amíg nem tudja, hogy ez milyen hatással lesz rád, nagyon kicsi mennyiségeket kell kezdened.