Hogyan erősítsd meg a póker karodat a kis liga számára

Miután a fiatalok érdeklődtek és szenvedélyesek voltak a baseballon, a képzés komolyan elkezdődhet. Különösen igaz ez a fiatal kancsókra, akik valószínűleg igyekeznek hozzáadni a hangzást a repertoárhoz, és megpróbálnak nagyobb sebességgel dobni, amikor tapasztalatot szereznek. Azonban a pitching természetellenes kar mozgást igényel. A fiatalok sérülékenyek, ezért a legtöbb ifjúsági baseball-bajnokság szigorú pályaszámlálást alkalmaz. A fiatalok elvégezhetnek bizonyos gyakorlatokat, hogy megerősítsék a kaszkart, növeljék a sebességet és elkerüljék a sérülést.

A labdát egy partnerrel dobja naponta 10-15 percig. Míg a túzok túlzott elcsúszása a kar nyúlását okozhatja, a labdát dobva, vagy a játékot egy rövid ideig tartó talajon fogva képes erősíteni. Koncentráljon a teljes testre dobásra, ügyelve arra, hogy kövessétek, és teljes hosszabbítást kapjunk, ahogy dobja.

Csináld meg a karok, a vállak és a felsőtest erejét. A Pitching Tips weboldalon az oktató, Steven Ellis ajánlja az összes korosztály dobogóját. Csinálhasson három 15-25 ütközőt, két perces szünetet tartva a készletek között. A puskák erősítik a karokat, a mellkast és a különösen finom izmokat, amelyek a rotátor mandzsettát alkotják.

Végezze el a kar köröket, hogy erősítse a vállát. A fiatal kancsók előnyben részesítik az előre és visszafelé irányuló kar köröket. Álljon a szoba közepén – ahol a kezed nem fog eljutni a falhoz – és nyújtsa karját kifelé. Fordítsa el minden karját 10-szer előre kis körökben. Vegyünk egy 30 másodperces szünetet, majd fordítsuk hátra a kis köröket. Vegyünk egy perces szünetet, és ismételjük meg a fúrót.

Egy falat ragasszon, tegye rá a kezét, és karjaival hajoljon a falhoz. A súlyodnak a kezedre kell állnia. Nyomja ki, amíg a könyök egyenes. Visszatérés a kiindulási helyzetbe. Ezeket falcsúcsoknak nevezik, és segíthetnek a vállak építésében. A vállnál nagyobb erõ növeli a szezont egy szezon alatt.