Hogyan fogyassz le a görkorcsolyát

Az egyik legjobb módja annak, hogy gyorsan fogyassz kalóriát, görkorcsolya. A Changing Shape webhelyen azt állítja, hogy egy 150 fontos személy, aki 20 percig korcsolyázik közepes intenzitással, 147 kalóriát égethet. Ezenkívül a SkateLog honlapja azt állítja, hogy mindössze három hónap alatt le lehet süllyedni 20 fontot gördeszkázással.

Határozza meg a fogyás célját. Az 1 lb veszteség 3500 kalóriahiányt igényel, ami azt jelenti, hogy elégetnie kell és el kell kerülnie a kalóriaszegény fogyasztását, ami 3500-nak felel meg. Ha a cél az, hogy elveszítsen 20 lbs. Három hónap alatt a cél az, hogy elveszítsen 1,54 fontot. Hetente, ami 770 kalória napi hiány.

Kitaláld, hogyan fogod megvalósítani a kívánt 770 kalóriahiányt. Ha súlya 150 lbs. És napi 20 perces korcsolyával közel 150 kalóriát égethet el, többet is gördíthet – egy órányi korcsolyázás éghet közel 450 kalóriát – és 320 kalóriát vág az ételeidből. Azt is választhatja, hogy kevésbé forgat és kevesebbet vág az étrendből, a súlya pedig megváltoztatja a kalorikus szükségleteit. Egy 200 font ember képes égetni 590 kalóriát óránkénti korcsolyázás közepes intenzitással, míg valaki, aki súlya 120 lbs. Csak 354 éget ugyanabban az időben ugyanolyan intenzitással. Azonban a kívánt súlycsökkentési cél eléréséhez szükséges hiány nem változik.

Vegyél egy szép pár görkorcsolyát magadnak. Egy szép pár megszerzése motiválhatja Önt arra, hogy igazolja az elfogyasztott pénz összegét. Ne felejtse el venni a sisakot és a könyök- és térdpárnákat, különösen akkor, ha kezdő vagy.

Keressen egy jó területet a korcsolyázáshoz. Sima felületű területet szeretne találni, mivel a dudorok lelassíthatják Önt és súlyos sérüléseket okozhatnak. A helyi pálya megtilthatja a görkorcsolyát, vagy olyan anyagokból készülhet, amelyek nem segítenek a korcsolyázásnak, mint például a kavics.

Válassz egy jó időt a korcsolyázásra, és ragaszkodj hozzá, amilyen gyakran csak tudsz. A következetesség segíthet olyan rutin kialakításában, amely ellenőrizni fogja Önt. Ha úgy találja, hogy a motiváció csökken, hozzon magával hordozható MP3-lejátszót, vagy kérje meg egy barátját, hogy jelölje meg. Tartsa a korcsolyázási rutin érdeklődését különböző utak és helyek kiválasztásával, végül is a napi célod az idő, nem pedig a távolság által motivált.

Mérje magát rendszeresen. A diéták között két gondolatiskola van – naponta megmérheted magad, vagy hetente mérhetsz. A Behavioral Medicine Annals tanulmánya szerint a napi mérlegelés előnyösebb a heti mérlegeléshez képest, de ez valóban a preferenciája. Nem számít, mit választott, ne légy rabszolga a súlyodnak, hanem csak egy szám. Ragaszkodjon a programhoz a hosszú távra, egyenesen eszik, menjen a korcsolyázás és végül eléri a célját.