Hogyan használhatom a mézet a milia eltávolítására

A Milia olyan kicsi, fehér vagy sárga dudor, amely a bőr felszínén jelenik meg. A BBC egyik cikkéből kiderül, hogy a szemek, szemhéjak vagy az arc körül alakulnak. A BBC leírja a milia keratin-töltetű ciszták nélkül ismert kockázati tényezők vagy okok miatt. De a The Times azt mondja, hogy ez a stressz okozta hő vagy kemény mosás. Medikusan, a milia kitörés ártalmatlan, de nem vonzó lehet. A méz nedvesítőszer vagy anyag, amely elnyeli a nedvességet a levegőből. Így ideális választás egy hidratáló arcbőrre, amely szemcsés cukrot használ a bőr felső rétegének hámlasztására, és elősegíti a dudorok csökkentését vagy eltávolítását.

Keverje össze a cukrot, a mézet, a jojobaolajat és a vaníliát egy kis tálban.

Adjunk hozzá zabpehelyet a keverékhez, és addig keverjük, amíg a vegyület paszta marad.

Húzza ujjait az arcbőrbe, és dobja ki a tésztából néhány pépet.

Dörzsölje a zabpehelyet az arcára, és néhány percig masszírozza a bőrt. A cukorszemek fogakkal dolgoznak, hogy eltávolítsák az elhalt bőrt és a törmeléket.

Öblítse le az arcát meleg vízzel, hogy eltávolítsa a súrolást.

Mossa meg arcát enyhe tisztítószerrel, hogy tovább tisztítsa a bőrt és távolítsa el a törmeléket. Öblítse le az arcot másodszor vízzel a szappan eltávolításához.

Pat a bőrt száraz egy tiszta törölközővel, és alkalmazza a hidratáló. Adj hozzá egy kis mennyiségű folyadékot az ujjaidhoz, és tegye át az arcod és a nyakod között.