Hogyan használjunk kénszőrt a hajra

A metil-szulfonil-metán vagy az MSM szerves kén, amelyet a szervezet használ a csont, haj és köröm növekedéséhez. A Drugs.com beszámol arról, hogy az MSM hasznos lehet olyan állapotok emelésében, mint az ízületi gyulladás vagy allergia. Azt is használják harcossá néhány parazita fertőzés ellen. Az emberi test feldolgozza a ként az MSM-ben, hogy előmozdítsa a szövet növekedését, amely a keratin bázist, például a haját hasznosítja. Az MSM por felvitele vízalapú hajkondicionálóhoz növelheti a haj növekedését és javíthatja a száraz, sérült tengelyeket.

Töltsön mikrohullámú edényt vízzel és MSM porral. Keverjük össze a keveréket, és tegyük a tálat a mikrohullámú sütőbe 15 másodpercig, vagy amíg a víz el nem kezd forrni. Az oldatot ismét fel kell keverni, hogy feloldja a maradék port.

Öntse a hajkondicionálót a tálba, és keverje össze a hozzávalókat egy kanállal. Tegye félre a tálat, hogy a kondicionálótermék lehűljön.

A hajat normál esetben hajmosásra tervezték. Távolítsa el a felesleges vizet a hajból.

Helyezze a kondicionálót a mosott hajra. Hagyja a vegyületet a hajban két percig. Öblítsük le meleg vízzel és ismét hűvös vízzel.