Hogyan hozzunk létre egy otthoni tornatermet

Az egyik ok, amiért az emberek bokszoló edzéshez fordulnak, hogy illeszkedjenek vagy formába tudjanak menni, mert ez sokkal érdekesebb, stresszoldó gyakorlat lehet, mint egy tipikus tornaterem, például egy futópad futása vagy súlyemelés. Az otthoni bokszkamra segít abban is, hogy megtalálja saját motivációját, hogy felkészítse magát, nem pedig egy osztályra vagy személyi edzőre támaszkodva. A bokszkamra olyan egyszerű vagy bonyolult lehet, amennyit szeretne, attól függően, hogy milyen szabad helyet, alapokat, valamint az Ön igényeit.

Törölje ki a helyet a boxos edzőterembe. Nem kell sok hely, ha a dolgokat minimálisra tartja, de annál nagyobb a hely, annál jobb, ha mozogni szeretne vagy spar. A boksz-edzés sok zajot kelthet, így egy garázs vagy egy háztól távol eső ház előnyben részesül.

Kezdje az alapokat. Tekintsük a padlóburkolatot: a betonpadlók megbocsáthatatlanok lehetnek az ízületeknél, ezért ha úgy tervezed, hogy kihagyod, vagy lábbeli fúrót készítesz, akkor gondolj a szőnyegek lefektetésére. A habszivacs szőnyegek, amelyek egymáshoz illeszkednek, egy gyors és olcsó megoldás.

Szereljen be egy ütőzsákot. A zsákos edzés fontos része a boxversenyzésnek, különösen akkor, ha otthon, otthon, főleg partner vagy edző nélkül fog tanulni. Ön könnyen beszerelhető, de kevésbé tartós, vagy falra vagy mennyezetre szerelhető lógózsákokat vásárolhat, amelyekhez rögzítő konzol és láncok szükségesek.

Adjon hozzá olyan más táskát, amellyel helyet foglal, és amelyre megengedheti magának. Miközben egy ütőzsák számos oktatási lehetőséget kínál, más zacskók, például a padlótól a mennyezetig terjedő golyó, a horog és az uppercut zacskók, vagy a sebességtartó zsákok más lehetőségeket kínálnak, amelyek különféle lehetőségeket kínálnak a képzéshez. A legtöbb nem igényel további helyet vagy költségeket, és kis erőfeszítést igényel, egyszerű padló- vagy falra szerelhető tartókkal.

Add hozzá más ökölvívó felszerelést. Szüksége van boxkesztyűre és csomagolásokra, vagy táskakesztyűkre, hogy megvédje a kezét a táskák elérésekor. Ha edzőpartnere van, akkor a kézi kesztyűk más dimenziót is felvehetnek az edzésedre, vagy ha elég helyed van, fúrógépeket is kipróbálhatsz.

Adjon hozzá súlyokat, ha erősségeit a rezsimbe kívánja építeni. A csengőcsíkok vagy a súlyzók és a súlyzók viszonylag olcsóak, és a többi eszközzel együtt kell tartani. A rendelkezésre álló helytől és a költségvetéstől függően állnak padok vagy guggoló állványok, valamint más otthoni edzőtermi felszerelések is.