Hogyan kell elmondani a ping klubok életkorát?

A Ping golfklubokat épített, mióta Karsten Solheim 1959-ben és 1961-ben vasalót fejlesztett ki. Mint a többi klubgyártó, a Ping mindig is jobb illesztőprogramot, vasat, hibridet vagy botot próbál építeni, így az évek során számos sorozatot indított. Ha megpróbál egy használt készletet ismerőstől vagy az interneten keresztül vásárolni, konkrét információkat kaphat a klubokról, beleértve az életkorot, a klubok megtekintésével és a Pingrel való kapcsolatfelvétellel.

Szerezd meg a kérdéses Ping klub sorozatszámát. Keresse meg a sorozatszámokat a vasalókra, a hibridekre és a hajóutakra, valamint a járművezetők számára. A későbbi típusú csónakok sorozatszámmal rendelkeznek az arc sarokoldalán.

Hívja a Ping ügyfélszolgálatát a 800-474-6434-es telefonszámon, vagy küldjön egy érdeklődést a Ping honlapján keresztül az “Kapcsolatfelvétel” oldalon.

Kösd a sorozatszámot. Kérdezd meg a klubok gyártási dátumát, a klubok specifikációit, amikor elhagyták a gyárat, és minden olyan javítást, amelyet a Ping a klubokban esetleg megtehetett, ha a gyárba szállítják.