Hogyan kell emelni, hogy lefogy

A súlycsökkenés súlycsökkenése ellenkezhet a több aerob tevékenységgel kapcsolatos általános elképzeléssel, hogy megszabaduljon a fontoktól, de a súlyemelés a zsírégetés rendkívül hatékony módja. A testsúlycsökkentéshez szükséges emelési rutin kissé eltér az izomgyarapodástól, vagy az erejét erősítő egytől, de még mindig meg kell találnia a súlyokat a maximális eredmények elérése érdekében.

A helyes gyakorlatok kiválasztása

A könnyű gyakorlatok kiválasztása, különösen az egyszárnyúak, mint például a bicepsziról és a borjúfelvételek egyszerűen nem vágják le. Edző Michael Stefano azt javasolja, hogy ragaszkodj a többszörös összekapcsoláshoz. A nagy gyakorlatok, mint a próbapadok és a holtágak, sokkal nagyobb kihívást jelentenek, több izmait és több kalóriát égetnek meg. Ráadásul a kisebb izomcsoportok, mint a karod, még mindig együtt dolgoznak ezekkel a többszörösen összetett összetett gyakorlatokkal. (1. hivatkozás)

A súlyok kiválasztása

A könnyebb súlyokkal ragaszkodva, és több tucat reprodukciót hajt végre, hogy érezze, hogy az égetés csábító lehet, de nem nyújt elegendő kihívást a súlycsökkentés ösztönzésére. A kezdőknek olyan súlyt kell választaniuk, amellyel több mint 12-15 ismétlést nem tudnak elvégezni, míg a fejlettebb emelőknek nehézkesnek kell lenniük hat-nyolc ismétlésenként, tanácsolja Alwyn Cosgrove, a Kaliforniában elért Results Fitness-t. (2. hivatkozás) Ezek a készletek rövidebbek lehetnek, mint a könnyű súlyokkal rendelkező magas rep-készletek, de sokkal nagyobb igénybevételt jelentenek és jobban elősegítik a súlycsökkenést.

Gyakorlat Párosítások

Ahhoz, hogy többet érjen el az edzésedből, a párok egymás után gyakorolnak, és nem pihentek minden készlet után. A pihenés nélkül visszaadott gyakorlatok növelhetik a tesztoszteron termelését – a férfiak bőségesek, de kis mennyiségben jelenhetnek meg a nők körében – és támogatják az izomnövekedést, miközben fokozzák a hangulatot és az energiát, és javítják az anyagcserét. Edző Mehmet Edip of Muscle and Fitness. (3. hivatkozás) Pár gyakorlatok különböző izomcsoportok számára, így a második edzés ereje nem sérül. Példaként említhetjük a hátsó guggolásokat, amelyekhez pisztolyos prések, katonai prések, mellső guggolással vagy kézmozdulatokkal rendelkeznek, egykarú sorokkal.

Általános tippek

Minél gyakrabban vonatozol, annál több kalóriát éget, de pihenni is kell. Célja a heti három-négy súlygyakorló edzésre, az edzés minden napján. Célja, hogy valamiféle javítást végezzen a munkamenetről a munkamenetben, legyen az, hogy fokozatosan nehezebb súlyokat használjunk, több ismétléssel vagy a pihenőidő csökkentésével. Add hozzá 20-30 perc közepes intenzitású kardióját napjainkban a súlyzók között vagy a testsúlyok végén. Csökkentse kalóriáit a fogyás csökkentése érdekében.