Hogyan kell használni goya mojo pác

A latino és a karibi főzésben használt Mojo marinadák citrusfélékből, ecetet és fűszereket készítenek egy könnyű, csípős ízhez. A Goya márkája a mojo marinádák egy sorát kínálja csirke-, marhahús- és sertésételekhez. A hagyományos zöld mojo marinádán kívül Goya is hordoz mojo marinátokat más ízprofilokkal, mint például a chipotle és a keserű narancs. Használja a Goya marinádákat, hogy nyáron, a tavaszi sütőben és a lassú tűzhelyen hideg téli napokon húzza fel a grillező húsokat és zöldségeket.

Helyezze el a választott húst, például csirkét, steaket vagy sertéshúst, a vágódeszkán. A csontos vagy séf késsel vágja fel a felesleges zsírt a húsból. Adjon hozzá zöldségeket, például paprikát és hagymát, ha tetszik.

Öntsük a Goya Mojo pácot egy műanyag tárolózsákba, kb. 1 csésze pácot használva 1-2 kg húsra vagy zöldségre. Ön is használhat műanyag tárolótartályt vagy üvegedényt. Kerülje az alumínium sütési ételeket, mert a Mojo marinadában levő sav reagál az alumíniumra, és fémes ízt ad a húsnak.

Csúsztassa a húst a műanyag tároló zsákba vagy tartályba és szorosan lezárja. Óvatosan forgassa át a táskát óvatosan, hogy egyenletesen bevonja a húst. Helyezze a műanyag tasakot egy nagy tálba, hogy elkapjon bármilyen kiömlést vagy szivárgást, ami marinálás közben előfordulhat. Fedje le az edényt műanyag burkolattal vagy szorosan illeszkedő fedéllel.

Helyezze az edényt a hűtőbe 3-4 órát. Erõsebb ízt adva hagyja, hogy a hús a hûtõszekrényben egy éjszakán át marinálódjon.

Távolítsa el a húsokat vagy zöldségeket a pácból, és hagyja, hogy a felesleges marinadák lehűtse a darabokat a főzés előtt. Távolítsa el a használt pácot.