Hogyan kell használni melegítő masszázs olaj

Az egyik leginkább nyugtató érzés az emberi érintés. A párok számára, akik otthon akarják kényeztetni magukat, számos vállalat melegítő masszázsterápiákat állít elő, hogy egy fürdőszerűbb, bensőséges élményt nyújtson. A melegítő masszázsolajok hőkezelésre kerülnek a masszázs alatt, és az alapvető masszázsolajokhoz képest mélyebb relaxációt biztosítanak, amikor a bőrébe dörzsölnek. Függetlenül attól, hogy ez egy különleges alkalom, vagy ha Ön és partnere csak a nap stresszorai közül akarnak szabadulni, a melegítő masszázsolaj növelheti az otthoni masszázs lehetőségét.

Végezze el a bőrpróbát egy olyan dime méretű olaj adagolásával, amely a kezed hátulján van, vagy az alkar belső oldalán. Mint minden más krém vagy hidratáló, meg kell vizsgálnia azt a bőrén, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem vagy allergiás vagy nem lesz negatív reakció.

Zuhany vagy fürödni. Mindig friss, tiszta bőrrel kezdjen. A partnernek is meg kell mosnia a kezét.

Távolítsa el a vizet a bőréről fürdés után egy tiszta, száraz törülközővel. Hagyja kissé nedves a bőre.

Helyezzen egy nagy törülközőt egy sima felületen, amely kényelmes, ha otthon vagy, az ágy valószínűleg a legjobb lehetőség. A törülközőre fektetve megakadályozza, hogy az olaj lefestesse az ágyat alatta.

Mondja el a partnernek, hogy mely területeken érezze a legnagyobb feszültséget és ahol szeretne koncentrálni a masszázst.

Tájékoztassa partnerét, hogy negyedméretű cseppeket közvetlenül a bőrre alkalmazzon, és körkörös mozgást gyakoroljon, amíg a bőr fényesnek és olajosnak tűnik. Megkérheti partnerét, hogy több vagy kevesebb nyomást alkalmazzon az Ön preferenciáján. Ne felejtse el, hogy az olaj idővel felmelegszik, így nem feltétlenül kell annyira nyomást gyakorolni a szokásos masszázsra.