Hogyan kell hidratálni az arcot olajjal

A hidratálók több kategóriába sorolhatók. Néhány nedvesítőszer, nedvességet húz a levegőből, hogy hidratálja a bőrt. Mások pápulatok, amelyek úgy viselkednek, mint a saját természetes bőröregedékei, hogy nedvességet lehessen zárni. Az olaj önmagában nem hidratál, bár a nedvességet lezárja, miközben lágyabbá és simábbá teszi a bőrt. A hatékony hidratáló kezelés olajjal megköveteli, hogy először hidratáljon, majd olajjal tömítse a nedvességet és védje a bőrt.

Tisztítsa meg arcát enyhe szappannal. Keverjük össze 1 evőkanál. Méz 1 evőkanál. Tej, és alkalmazza az arcodra. Pihenjen 10 percig. Mossa meg a tálat és a kanállal a következő lépést. A méz nedvesítőszer, és a tej olyan savakat tartalmaz, amelyek alfa-hidroxisavat termelnek. Az alfa-hidroxisav lágyítja a bőrt és hidratálja azt, így rugalmasabbá teszi.

Alaposan öblítse le a maszkot meleg vízzel. Illessze össze az 1/4-es csokoládé rózsavetőt 1 evőkanál. Glicerint, és az arcát befújja, hogy eltávolítsa a maszk összes nyomát és hidratálja a bőrt. A rózsavíz és a glicerin jó okból időigényes hidratáló. A glicerin nedvesítőszer. Higroszkópos, ami azt jelenti, hogy elnyeli a levegőből származó vizet. Miután ezt a festéket kifröccselte, ne szárítsa meg az arcát, mert a következő lépésnek nedvesnek kell lennie.

Öntsön hozzá kb. 1 tk. Egy kiváló minőségű olajat, például avokádót, mandulát, olíva- vagy jojobaolajat, a tenyerébe, és dörzsölje a kezét. Az olajat vékony rétegben tegye fel az arcra, hogy a bőr nedvességét lezárja. Ez könnyen terjed, mert az arca nedves. Az olaj segít a bőr nedvességének egész nap lezárásában.