Hogyan kell tanítani a gyerekeket, hogy a baseball

A rúgás már régóta a baseball legfontosabb eleme. A gyerekek tanításának módja a játék alapjainak tanítása során szükséges. A gyerekeknek tudniuk kell, hogyan kell megfelelően dobni a labdát, és gondoskodniuk kell a dobogó karokról. Azt is meg kell tanulniuk, hogyan kell állni a halom, felszedni egy labdát, szállítani a labdát, és követni.

Tanítsd meg a gyerekeket, hogy erősítsék karjukat egy harci gyakorlattal. Tartsa őket állva a lábukkal a váll szélességével. Mondja meg nekik, hogy nyújtsák ki karjaikat, és tartsák őket egyenesen. Ezután 30 másodpercig kicsi előretekercseket hoznak karjukkal. Ezután megismétlik ugyanazt a gyakorlatot, amely visszaforduló köröket eredményez. A gyerekeknek minden nap dobniuk kell a baseballot, hogy felépítsék a kar erejét. Gyerünk álljon körülbelül 40 láb távolságban a dobópartnernek, fokozatosan hátrafelé mozogva és dobálva, amíg a játékosok kb. 75 láb távolságban vannak egymástól. A két korsó egyszerre 15 percig képes fogást szerezni.

A jobbkezes kancsók álljanak a jobb lábukkal a lengőgumiból és a bal lábukkal szemben a házi tányér. Ellentétes, ha a gyermek baloldali. Ez az úgynevezett nyúlási pozíció. A gyermek ezután a térdét egyenesen felfelé választja, míg az elülső láb a szemben lévő térd magasságában van.

Mondja meg a korsónak, hogy terjessze az első lábát a fogó felé, és vigye magasságát a fejmagasságig. Ezután el fogja nyúlni a karját, és elengedi a labdát, amikor az első lábfeje eléri a talajt, és a szemét a folyamat során folyamatosan a fogófejre összpontosítja.