Hogyan készítsd el a saját kutikulisztulát

A saját kecskehulladékának elkészítése olyan egyszerű, mint egy kis olívaolaj felmelegedése. De nagymértékben javíthatja és személyre szabhatja a receptet hozzáadásával néhány egyéb hozzávalót, amelyet valószínűleg a ház körül vagy néhány dollárért vásárolhat szinte minden természetes szépségáruházban. Ez a fajta egyszerű, olcsó, könnyen elkészíthető kutyahőmérséklet-öblítő egy kis edényben tárolható, amíg szükségessé válik, és ideális ajándékot nyújt szinte minden alkalomra vagy szabadságra.

Vásároljon vagy tiszta, majd újra használjon egy kis edényt vagy műanyag squeeze palackot a lágyító tárolásához. Ha újrahasznosítja a kozmetikai edényt, sterilizálja azt a mosogatógépen keresztül.

Melegítsük fel 3 evőkanál. A kedvenc hordozóolaj egy olajmelegítő fölött, egy dupla kazánban vagy egy kis tálban néhány másodpercig mikrohullámú. Az olívaolaj ideális, mivel olcsó, hatékony és könnyen hozzáférhető, de a jojoba és a mandulaolaj is népszerű választás.

Adjunk hozzá legfeljebb 1 evőkanál. Kókuszolajból vagy kakaóvajból a még felmelegedő olajhoz, hogy megkönnyítsék a lágyítót, ha kívánatos. Illessze ezt a glicerint egyenlő részével, hogy segítsen az olajok keverékében.

Távolítsa el a melegített olajat vagy olajokat a hőtől (ha olajmelegítőt vagy dupla kazánt használ). Keverjünk 2-3 csepp illóolajat, mint például eukaliptusz, levendula vagy rózsa.

Használja a kutikulák öblítőszerét úgy, hogy néhány percig áztatja a kezét meleg vízzel, majd masszírozza a lágyítót a bőrébe. Engedje meg, hogy akár 10 percig is lehessen ülni, majd szükség szerint vágja be a bőröndjét. Alternatív megoldásként egyszerűen masszírozza a lágyító olajat a bőröndjébe, mielőtt lefekszik. Tárolja a fel nem használt részeket az edényben vagy a műanyag squeeze palackban.