Hogyan készítsünk egy l-lizint

A lizin egy olyan aminosav, amelyet általában táplálékkiegészítőként alkalmaznak. A napi egy-három gramm orális adagolás mellett a Maryland Orvostudományi Egyetem szerint a herpeszkitörések, például a hólyagos sebek csökkenthetők. A lizin paszta egy közös otthoni gyógymód, amelyet az aktív hidegrázás kitörésére használnak. Hiányoznak a helyi lizinpaszta hatékonyságát bemutató klinikai adatok. A lizin paszta használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Vegyél egy kiváló minőségű lizin port a helyi egészségügyi élelmiszerboltból. Győződjön meg róla, hogy a lizin az egyetlen összetevő, 100 százalékos tisztaságú és gyógyszerként szerepel. A lizin por viszonylag olcsó. A kiadvány idején jó minőségű lizinport találtunk körülbelül 10 dollárért. Beszéljen orvosával, hogy meghatározza az Önnek megfelelő összeget. Egyesek naponta egy adagot kevernek, míg más emberek úgy döntenek, hogy összekeverik a lizinpalack teljes tartalmát.

A lizin port a keverőedénybe öntse. Ha úgy dönt, hogy egyetlen tételt kever, akkor körülbelül egy teáskanál lizin port használjon. Ahhoz, hogy egy paszta-szerű konzisztenciát kapjunk, adjunk hozzá egy vízből kettőt. Ebben az esetben két teáskanál vizet ad hozzá. Az elegyet addig keverjük, amíg vastag, pasztaszerű konzisztenciát nem kap.

A lizinpasztát leggyakrabban lefekvéskor alkalmazzák pamut törlővel. Alkalmazhatja a hideg fájdalommal és körül. A támogatók azt állítják, hogy ezzel csökkentik a kitörés hossza és súlyossága. Ne feledje, hogy a University of Maryland Medical Center csak említi a lehetséges előnyöket a szájon át történő kiegészítés.