Hogyan lehet a szeretet kezelni a kövér menni

Csak azért, mert szerelmi kezeléseknek nevezik őket, nem teszi őket szeretetre. A felesleges zsírok, amelyek a dereka szélén lógnak, növelik az egészségi állapot, például agyvérzés, magas vérnyomás, egyes rákos megbetegedések és a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát. Szerencsére megszabadulhat ettől a kacagástól azáltal, hogy megváltoztatja az étrendet és az étkezési szokásokat, és elkötelezi magát a rendszeres edzésprogrammal kapcsolatban. Észre fogja venni a teljes testzsír csökkentését, beleértve a csúnya szerelmi fogantyúkat.

Ütemezzenek 45 perces kardiovaszkuláris edzést a hét öt-hat napján. A kardió segít kalóriát égetni, így fogyásban. Az Amerikai Gyakorlati Tanács azt javasolja, hogy gyakoroljon kényelmes tempót, amely alatt gyorsabban lélegezhet, de még mindig beszélhet. Adjon hozzá változatosságot és találjon olyan gyakorlatokat, amelyekkel élvezheti, így kevésbé valószínű, hogy kihagyja az edzést. Fontolja meg az ugrókötél, a séta, a kocogás, az evezés, a kerékpározás vagy az úszás.

Végezzen erőkifejtési gyakorlatokat a hét két-három napján, hogy stimulálja az izomtömeget, ami elősegíti a kalóriaégetést. Kerülje el, hogy kizárólag a hasfalra koncentráljon. A mellkasát, a hátat, a csípőt, a karokat és a lábakat is működtetjük. Használja testtömegét az ellenállásért, vagy használjon szabad súlyokat, edzőszalagokat vagy súlyemelő gépeket. Végezzen nyolc-tizenkét reprodukciót súlyonként, ami elég nehéz ahhoz, hogy kimerítse az izmokat a készlet végén.

Végezzen célzott gyakorlatokat, amelyek megerősítik az Ön obliquesját, amelyek a szerelmi kezeid alatt rejtőznek. Ezek a gyakorlatok nem csökkentik a zsírt, hanem erõsítik az izmokat, így ha a hasi zsír csökken, a jól definiált izmok megmutatkoznak. Gyakorlatok, például orvosi golyó és kábelfadarabok, kerékpáros ráncok, átlós térd felemelések egy kapitány székben, és a torzó csavarják a stabilitási labdát.

Vágja le a kalóriát a diétájából kisebb adagok fogyasztásával és az alacsony kalóriatartalmú ételek magas kalóriatartalmú ételeinek kicserélésével. Például cserélje ki a szódát és az alkoholt vízzel. A zsírszegény hús helyett a bőr nélküli csirkét etessék, például a kolbászt és a marhahúsot. Fokozza a tápanyagokat a teljes kiőrlésű gabonából, gyümölcsből, alacsony zsírtartalmú vagy nem zsíros tejtermékekből, zöldségekből és sovány fehérjéből.