Hogyan lehet elindítani a kocogást a 40 évnél

A tréning egy súlycsökkentő gyakorlat, amely kiválóan alkalmas a csonttömeg megőrzésére a 40 évnél idősebb embereknél. A csontszövetet 40 év múlva elveszíted, így lassan beépítheted a kocogó programot az ütemtervbe, így egyszerű, olcsó módja a vázizom egészségének megőrzésében. Téves elképzelés, hogy ha nem tudsz megállni a megállás nélkül, akkor nem szabad megmozdulnia. A kocogás és a gyaloglás edzései növelik a kalóriát és fogyást is. Ezenkívül ez a fajta kardio hatékony stresszcsillapító hatás lehet az Ön számára, csökkentve a felesleges kortizol zsírtároló hatását.

Sétáljon 10 percet hétfőn, 15 perccel szerdán és 20 percen pénteken a program első hetében, ha nem gyakorol az elmúlt hat hónapban.

Stretch minden séta után, 15 másodpercenként. Csináljon két ismétlődést mind a quad, a karkötő, a belső comb, a külső comb és a borjú nyúlik. Ez növelheti rugalmasságát és csökkenti a sérülésveszélyt.

Séta 25 percet hétfőn, 30 perc szerdán és 35 perc pénteken a program második hetében.

Stretch minden gyaloglás után, minden egyes szakaszon 30 másodpercig. Végezzen három-négy ismétlést minden szakaszon.

Sétáljon 10 percet hétfőn, majd gyors ütemben, de tartsa mindegyik szakaszon mindössze nyolc másodpercig. Ez egy pre-cardio warmup, amely megnöveli a végtagok vérét és tápanyagát a nehezebb edzéshez.

Séta három percig, majd kattanás 30 másodpercig, összesen 20 perc. Stretch a rugalmasság növelése érdekében.

Hetek egy és kettő

Három hét

Négyes hét és azon túl

Teljesíts egy gyors séta szerdán 40 percig, aztán nyúljon.

Pénztől 10 percig kardio melegítést végezzen, beleértve a 30 másodperces három lökést, majd gyors ütemben. Jog 1 percig, majd séta három percig. Ismételje meg ezt az intervallumot összesen 25 percig, majd húzza meg.

Add hozzá még öt percet a hétfő edzéséhez minden héten, amíg el nem éri a 30 percet. Növelje a kocogó sebességét és sétáljon, miután 30 percet teljesíthet.

Stretch minden cardio session után, tartsa minden szakaszon 30 másodpercig. Végezzen három-négy ismétlést minden szakaszon.

Szerdán változtassa meg a sétaútját a dombos terepre, 30-45 perc sétával.

Növelje a kocogás időtartama, és csökkentse a pénteki kardio-ülésein tett séták időtartamát, összesen 25 percet. Húzza ki a jogát 25 percről 45 percre, miután befejezheti a 25 perces non-stop jogot, növelheti öt percenként minden héten.