Hogyan lehet elolvadni a zsír csípőből, zsemle, comb és gyomor

Sokan keressenek olyan módszereket, amelyek “csökkentik” a test egy bizonyos területét, nagy időt és figyelmet szentelnek a gyakorlatoknak, amelyek a specifikus izomcsoportokat remélik, hogy megszabaduljanak a fontoktól. De nincs mód arra, hogy a zsírégetést egy adott helyről a szervezeteden levesszük. Csökkentse a testzsír százalékát a kalóriahiány megteremtésével. Körülbelül 3500 kalóriát vesz igénybe egy font zsírt, ami elérheti a fizikai aktivitás növelésével és a táplálék megváltoztatásával.

Indítsa el a kerékpározást a hét legtöbb napján. Bár nincs mód arra, hogy a csípő, a zsemle és a comb ellen észrevehesse a zsírt, a kerékpározás erősíti és hangosítja az alsó testet, ugyanakkor kalóriát éget. További kalóriák elégetése segíthet a súlycsökkenésében.

Munka néhány lépcső mászni az edzés rutin. Mint a kerékpározás, a lépcsőfokok két szinten működnek. Nem csak növeli az égett kalóriák számát, ami segíthet a súlycsökkenésében, de ez a különleges tevékenység segít az izmok felépítésében, tónusos csípő, zsemlét és combot biztosít Önnek, miután elveszíti a súlyát.

Keressen más fizikai tevékenységeket, amelyek az alsó testet működtetik. A tánc, a túrázás, a séta és a sífutás mind hozzájárulhatnak az alsó test tónusához, miközben még mindig elégetik a kalóriákat, és így a súlycsökkenéshez szükséges kalóriahiány keletkezik.

Ragadja össze a dörzsölődéseket, lehúzódásokat, kismedencei pajzsokat, törzscsavarodásokat és egyéb hasi testmozgást az edzésprogramba. Noha nem tudod megfékezni a hasa zsírt, ezek a maggyakorlatok hangot adhatnak az abszorbenseknek, így egy hízelgőbb daganatot kapnak, miután elveszítené a súlyát.

Emeljünk súlyokat hetente legalább kétszer. Az emelési súlyok nem égnek annyi kalóriát, mint az aerob tevékenység, de segíthetnek az izomépítésben. A hozzáadott izom növeli a kalóriák számát, melyeket a szervezet egyszerre éget, ami megkönnyíti a túlsúlyt.

Vágja fel a szükségtelen kalóriákat a diétájából. Ahogy növeli a fizikai aktivitás szintjét, gyakran növelheti a testsúlycsökkenési eredményeket, és a csípőtől, zsemlétektől, combaktól és gyomortól elvékonyítja a zsírt a kalóriabevitel korlátozásával. Több gyümölcs, zöldség és más tápláló ételek fogyasztása csökkentheti a kalóriabevitelt és segíthet a kalóriahiány kialakulásában. A korlátozó részméretek szintén előnyösek.