Hogyan lehet eltávolítani a pattanások az arcodról

Senki sem szeret felébredni és felfedezni az új pattanásokat az arcán. De most mindenki rögtön megteszi. Amikor ez megtörténik velük, egyszerűen és egyszerűen pattanáscsökkentő technikákkal New York-i percen belül eltűnjenek. Ha az over-the-counter termékek nem működnek az Ön számára, látogasson el a bőrgyógyászhoz, hogy megfelelően kezelje a pattanást és megakadályozza a hegesedést az ismétlődő pattanások miatt.

Mossa meg arcát naponta kétszer, minden nap. Nem kell kemény tisztítószer, valami enyhe, ami eltávolítja a piszkot, a sminket, az olajat és az elhalt hámsejteket. Az utolsó dolog, amit akarsz, túlfeszíti a bőrt, ami még több pattanást okozhat.

Használja a legkevésbé hatékony pattanás elleni gyógyszereket, amelyek még mindig hatékonyak. Keress olyan összetevőket, mint a benzoil-peroxid, ami pattanásbaktériumokat vagy szalicilsavat szed, ami gyorsabban, de általában alacsony koncentrációban elhomályosítja az elhalt hámsejteket. Ez lehetővé teszi, hogy kihasználják hatásukat a bőr kiszáradása nélkül.

Hidratálja a bőrt, még akkor is, ha zsíros. Csak győződjön meg róla, hogy a hidratáló olajmentes formula, így nem fogja eltömíteni a pórusokat. A hidratált bőr megőrzése segít megelőzni a pattanások kezelését a bőr kiszáradása és hámlás, bőrpír és irritáció okozta.

Vegyél fel vényköteles gyógyszert a foltokra, ha a pattanása súlyos. A bőrgyógyásznak képesnek kell lennie arra, hogy gyógyszeres krémet vagy orális receptet írjon fel, hogy megszabaduljon a pattanásától.

Nagyméretű foltokat vagy cisztákat távolítanak el vagy ürítenek ki. A nagy foltok hegesedhetnek, ha kezeletlenül hagyják őket, így a bőrgyógyászuk leöblítheti őket, sebészeti úton eltávolíthatja az anyagot belsejébe, vagy enyhe kortikoszteroidot injektálhat belőlük, hogy segítsen meggyógyítani a foltokat és csökkentse a gyulladást.