Hogyan lehet eltávolítani egy kúp összetett w

A mólusok olyan pigmentált sejtek csoportjai, amelyek kicsi, barna foltoknak tűnnek. Néhány móló rákos vagy potenciális lehet, ezért minden mólot orvosnak kell megvizsgálnia. A Mayo Klinika szerint a szokatlan megjelenésű vagy szabálytalan alakú molyok aggodalomra adnak okot, és valószínűbb, hogy rákosodnak. Nem ismert, hogy miért alakulnak ki a mólók, de megszabadulhatnak tőlük olyan anyagok, mint a W vegyület, szemben azzal, hogy a méheket levágják.

Mossa meg az érintett területet, és ha lehetséges, hagyja, hogy meleg vízben kb. Öt percig áztassa. Ügyeljen arra, hogy a bőr jól kiszáradjon. Ez segít a bőrnek jobban felszívni a gyógyszert.

Egy csepp W komponenst egyszerre alkalmazzunk folyadék vagy gél alkalmazásával, hogy lefedjük a mólót, majd hagyjuk teljesen megszáradni. Ez azért működik, mert a W vegyületben lévő szalicilsav fokozatosan eltávolítja a bőr rétegeit, a Mayo Clinic szerint.

Ismételje meg ezt az eljárást napi két-három alkalommal legfeljebb három hónapig, vagy amíg a kagyló el nem tűnik. A Mayo Clinic azt tanácsolja Önnek, hogy legyen óvatos, mert a szalicilsav erősebb, mint a szokásos bőrkoncentráció, és károsíthatja a bőrt a moly körül.