Hogyan lehet gyorsan fogyni anélkül, hogy gyakorolnád?

Kevesebb, mint egy hónap nem ad elég időt ahhoz, hogy jelentős mennyiségű súlyt veszítsen, különösen anélkül, hogy gyakorolná. Azonban bizonyos életmódbeli változásokat alkalmazhat, amelyek javítják az egészségét, és támogatják a lassú, de állandó testsúlycsökkenést. Kerülje a böjt vagy édes diétát, hogy kiküszöbölje az egész élelmiszert, mivel ezek a tervek veszélyeztetik az egészséget. Ehelyett hozzon létre egy kalóriahiányt azáltal, hogy helyettesíti a kalóriát tartalmazó ételeket az egészséges, alacsony kalóriatartalmú ételekkel, amelyekkel jobban érezzük magunkat. Ha orvosi okokból fogyni vagy sebészi felkészülésre van szüksége, beszéljen orvosával az ugrásszerű súlycsökkentési tervről.

Egyélítsen cukrozatlan grapefruit reggelire. A táplálkozás szakértője Dr. Mehmet Oz a magas rosttartalmú, magas víztartalmú és C-vitamint hitelesíti fel Önnek, szabályozza az emésztést és a zsírégetést a rendszerből.

Távolítsa el a magas cukor-, transzzsír-, telített zsír- és finomliszttartalmú élelmiszereket az étrendből. Ezek az ételek üres kalóriákat és kevés táplálékot adnak hozzá. Cserélje ki őket friss gyümölcsökkel, friss zöldségekkel, hüvelyesek, édesített teljes kiőrlésű gabonákkal és mérsékelt részecskékkel, például avokádóval, magvakkal, diófélékkel és olívaolajjal.

Csökkentse az adagméreteket. Ragaszkodjon az egészséges ételek egyetlen adagjához. Amikor étkezik, rendelje meg a könnyű menüt, vagy ragaszkodjon egy enyhén öltözött saláta vagy húsleves alapú leveshez. Ha napi 500 kalóriát hoz létre a szervezet normális, szükséges összege alatt, heti 1 fontot veszítesz.

Sós vizet inni. Szóda, szirupok kávéitalok, gyümölcsitalok, csomagolt finompék és ízesített víz hozzáadnak üres kalóriát a diétájához. A víz megtartja a hidratáltságot és elősegíti a jó emésztést. Az evés közben ivott víz lelassít, így hamarabb elfogyaszt.

Tevékenység hozzáadása a naphoz. Nem szükséges a testmozgás a pulzusszám emeléséhez. Ehelyett, kezdd el a reggelet, játssz a háziállatokkal vagy sétálj a kutyán. Csikorgass a kertben és a ház tisztítása közben nyúljon. Pace, miközben telefonon vagy televízióban beszél.