Hogyan lehet növelni a szempilla növekedését

A hosszú, vastag szempillák sok nő és még néhány ember vágya, de nem mindenki szerencsés ahhoz, hogy megkapja. Töltsön fel szempillaspirálissal, vagy talán még egy pofont is, de ezek csak átmeneti javítások. Csakúgy, mint a test többi részének haját, meg kell mutatnia a szempillájéknak egy kis szeretetet, ha növelni szeretné annak esélyét, hogy növekszik.

Lazítsanak könnyedén a szempillafeszítőre. Nem kell teljesen kihagyni, de csak 10-20 másodpercig csavarja fel a csípőt. Továbbra is elkezdi károsítani a szempillákat, ami gátolja a növekedést.

Egyél egy egészséges étrendet. Válasszon olyan élelmiszereket, amelyek magas fehérjetartalmú és esszenciális zsírsavakkal rendelkeznek. A lazac, a dió, a tojás, a sovány marhahús, a csirke, a pulyka, a bab és a tonhal jó választás a magas fehérjetartalmú vagy esszenciális zsírsavak számára. Ha ez rendben van az orvosával, fontolja meg a napi vitamin vagy az Omega-3 kiegészítés használatát, hogy segítsen a szempillák növekedésében.

Dörzsölje a ricinus vagy a jojobaolajat a lefekvés előtt. Vegye le az összes szem sminket, majd öblítse le a pamut golyót az olajjal. Zárja be a szemét, és tegye be a szempillámokra, mielőtt aludni kezd az éjszakára.

Használjon csípős növekedésű terméket. A piacon számos termék található, amelyek segítik a szempillák növekedését. Sok ilyen termék egy olyan applikátorral kerül alkalmazásra, amely szempillaspirálnak tűnik. Kövesse a gyártó utasításait ezeknek a termékeknek a felhasználására, mivel ez a gyártók között változik. Kérjen tanácsot egy bőrgyógyásztól vagy engedélyezett esztétikától a megfelelő termékért.