Hogyan növelheti a gyerekek futási sebességét

A legtöbb gyerek élvezi a futást, és még izgatottabbá válnak a futás közben, amikor gyorsan tudnak futni. A sebesség egy értékes szempont, hogy sikeres legyen minden sportban. A jó futási technika jelentősen befolyásolja, hogy a gyermek milyen gyorsan tud futni, de nem mindig jön természetes módon egy gyermeknek. Az edzők és a szülők használhatják a gyakorlatokat, a motivációt és a táplálkozást, hogy növeljék a gyermek sebességét.

Mondja meg a gyerekeknek, hogy úgy tesznek, mintha két telefonon válaszolnának, egyiket a csípő külső oldalán, futás közben. Ez segít nekik összpontosítani, hogy a kezüket a csípőjükre, majd vegye fel a kezét ugyanarra a fülre. A technikával való futás növelheti a karok lendületét és javíthatja a gyermekek futási idejét.

Ösztönözzük a gyerekeket, hogy a kedvenc állatukhoz hasonlóan gyorsan futjanak. Mondd el nekik, hogy képzeljék el, mint egy gepárd vagy egy kutya. Vagy más vizualizációs képeket is használhat, mint például egy forró padlón való futtatás, hogy segítsen a gyerekeknek megérteni, hogyan érhet el gyorsabban.

Irányítsd a gyerekeket hosszú távú futásokra, könnyű futásokra és szórakoztató versenyekre külön napokon, hogy motiváld őket. A különböző futtatások használata különböző módon csökkenti a sérülés kockázatát.

Segítségével a relék vagy a versenyek gyorsan tarthatnak.

Adja meg a megfelelő üzemanyagot a gyermekek előtt, közben és után egy futás, hogy megőrizzék a testüket energizáló és erős. Ajánlatok szénhidrát-rick snackek előtt fut, mint a mogyoróvaj és alma, joghurt és bogyók. Ösztönözze a gyermekeket, hogy olyan ételeket fogyasszanak el, amelyek fehérjetartalmú és szénhidrátokat tartalmaznak futás után, például kemény tojás, snack bár vagy dió.

Mutassa be a gyerekeknek, hogyan kell megnyitni minden futás után. A rugalmasság növelése növeli a lábak mozgatását. Kövesse a gyerekek számára a feszítő szórakozást azzal, hogy vezeti őket a szakaszon, vagy használjon olyan játékokat, mint Simon Says.