Hogyan segíthet a barátodnak a testmozgás és az izmok kiaknázásában

Talán a barátod volt a buff, amikor először kezdődött a társkereső, de ő azóta abbahagyta a munkát. Vagy talán a jelentős más mindig is egy kanapé burgonya volt. Bármi is legyen a helyzet, ha aggódsz a barátod egészségét és megjelenését illetően, fontos ember vagy, és jó eséllyel motiválhatja őt, hogy gyakoroljon és izmos legyen. Együtt dolgozni, és a barátod egyre erősebbé válik, így a kapcsolatod is.

Mondd el neki a saját fitness céljaidról, és kérdezd tőle, segít-e neked sikerrel. Ismertesse az edzés előnyeit, például a jobb hangulatot, a megjelenést és az egészséget.

Győződjön meg közös erőfeszítésről. Ajánlat menni vele az edzőterembe. A partnerekkel való együttműködés motiválható. Amellett, hogy buffot kapsz, közelebb tudsz nőni. Válasszon fordulópontot az edzés kiválasztásával, vagy mindenki meg tudja csinálni saját dolgait.

Kezdj apró célokkal. Ha a barátod nem szokott dolgozni, javasoljon egy séta vagy kocogást, mielőtt elindítaná a futó rendet.

Vásároljon ajándékokat, például ingyenes súlyokat, futócipőket vagy személyes edzéseket. Kérdezd meg tőle, hogy milyen súlyúak lesznek a súlyok.

Javasoljon új sportokat és tevékenységeket. Ha nem élvezheti az edzőtermet, akkor szereti a snowboardot, a hegyi kerékpározást, a sziklamászást vagy a kajakozást. Az új tevékenységek együttes ismerete is jó a kapcsolatodért.

Kerülje a zaklatást. Ahelyett, hogy leteszed a barátodat a napokra, amikor kihagyja az edzőtermet, dicsérje meg, mikor megy.