Hogyan segíthet valakit otthonról az otthoni alkoholfogyasztásról?

A legtöbb ember, aki az alkoholfogyasztáson keresztüljárja a méregtelenítést, nem igényel kórházi kezelést vagy fekvőbeteg kezelést. De óvintézkedéseket kell tenniük. Ha otthoni méregtelenítés mellett döntenek, előzetesen orvoshoz kell fordulniuk. Szükségük lesz valakire, aki a méregtelenítés folyamán közelebb kerül ahhoz, hogy segítsék őket, és biztonsági célokból ott tartózkodhassanak. Amikor az alkoholtartók abbahagyják az ivást, szinte mindig megvonási tüneteket tapasztalnak. Ha segítesz valakit otthon otthoni alkoholfogyasztásból, azonnal rendelkezésre kell állnia, és szükség esetén orvosi segítséget kell kapnia.

Beszéljen tanácsadóval, hogy tanácsot adjon a barátja vagy családtagja számára. Beszéljen egy kezelőközponttal vagy egy klinikával, hogy vészhelyzet esetén vegye fel a személyt. A járóbeteg-ellátás is választható.

Segítsen az embernek, hogy körvonalazza egy tervet, hogy abbahagyja az alkoholfogyasztást a kezdetektől fogva. Az illetőnek beszélnie kell egy orvossal, aki néhány napra csökkentett dózisú gyógyszert írhat fel.

Együtt dolgozni, hogy megszabaduljon az alkoholtartalmú termékek otthonától. Ne hagyja, hogy a személy olyan embereket lásson, akik rossz hatással lehetnek. Tartson egészséges ételeket az otthonában. Kérjen néhány gyógynövényt vagy táplálékkiegészítőt, hogy segítsen a barátjának vagy rokonának a kivonásokkal. Az A, B3, B6, C, D és E vitaminok különösen hasznosak tejtörmelékkel, béta-karotinnal, magnéziummal, glutaminnal és a primerolajjal együtt.

Maradjon az emberrel legalább 48 órán keresztül a méregtelenítés folyamán. Tartson hosszabb ideig, ha úgy érzi, érzelmi szükség van.

Légy kész arra, hogy segítsen az embernek érzelmi kivonáson keresztül, amely magában foglalhatja a szorongást, az idegességet, a depressziót, a fáradtságot, az ingerlékenységet, a rémálmokat, a gyors érzelmi változásokat és a gondolkodás nehézségét.

Figyeljetek a fizikai tünetekre, amelyek az Alcoholics Info szerint az étvágytalanság, hányinger, hányás, fejfájás, izzadás, alvászavarok, remegés, nagyított vagy táguló pupillák, vagy nem szándékos mozgás a szemhéjban. Kérjen orvosi segítséget, ha bármilyen kérdése vagy kétsége van a detox eljárásban résztvevő személyről.

Tudja, hogy te vagy a legfontosabb támogatása ennek a személynek, mert úgy döntöttél, hogy ott van a méregtelenítés folyamán. A jelenléted segíti a személy erősségét és biztonságát. Emlékeztesse az embert, miért éri át a méregtelenítő folyamatot, ha bármilyen kétség vagy más gondolat merül fel.

Ösztönözni és erősíteni a személy kezdeti döntését, hogy abbahagyják az ivást és megmagyarázzák, mennyivel jobb lesz, mivel közeledik ahhoz, hogy teljesen alkoholmentes legyen.