Johnsonville brat táplálkozás

A Johnsonville különböző kolbászokat kínál, köztük reggelit, snacket, olasz, füstölt és bratokat. Bratwurstjeik sertéshúsból és marhahúsból érkeznek, és néhányuknak van cheddar, sör vagy füstölő ízesítője, és a Johnsonville Original Bratwursts-et egy tálban, serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben készítheti. Ha figyeled a táplálkozását, ellenőrizd a táplálkozási információkat, mielőtt elfogyasztod őket, és mérsékelten elfogyasztod őket.

Alapinformációk

A Johnsonville Original Bratwursts sertéshúsból készül, és minden 85 grammos brat 270 kalóriát tartalmaz, 200 zsírból, így kalóriájának 74 százaléka a zsírból. 2 g teljes szénhidrátot tartalmaz, étkezési rost nélkül és 1 g cukorból és szőlőcukorból. 15 g fehérje van, és koleszterin-tartalmú transz-zsíroktól mentes. Az eredeti Bratwurst a napi érték 4% -át teszi ki a vasnak és nem tartalmaz kalciumot, A-vitamint vagy C-vitamint.

Zsír és koleszterin

A Johnsonville Original Bratwurst 22 g zsírt tartalmaz, 8 g telített zsírral és 60 mg koleszterinnel. A telített zsír és a koleszterin az étrendből egészségtelen, mert növelheti a rossz LDL-koleszterinszintet a vérben. Ha Ön 2000 kalóriás étrendben egy egészséges felnőtt, az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszékének 2005-ös táplálkozási irányelvei azt sugallják, hogy a napi zsírtartalmát 20 grammra és az étkezési koleszterinszintet 300 mg-ra korlátozzák.

Nátrium

A húsok a természetes nátriumforrások, és a Johnsonville Original Bratwurst-ben a feldolgozott ételekben, például a sóban és a mononátrium-glutamátban lévő összetevőkből nátriumot is kap. Minden kolbász 810 mg nátriumot tartalmaz. A diétás nátrium magas vérnyomáshoz vezethet, és növelheti a koszorúér-betegség, a vesebetegség és a stroke kockázatát. Az Amerikai Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszék 2005-ös étrendi irányelvei azt ajánlják, hogy napi 2300 mg nátriumot ne használjon, ha egészséges felnőtt vagy.

szempontok

Egy Johnsonville Original Bratwurst illeszkedhet az étkezési tervébe, ha alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ. A kolbász jó minőségű fehérje, de az egészségtelen zsírokban jó. Ha aggódsz a kalóriabeviteled vagy a szív egészségét illetően, jobb választási lehetőségek lehetnek az alacsonyabb zsírtartalmú húsok, mint a csirkemell vagy a sertésbordák. Majdnem minden étel illeszkedik az egészséges táplálékba, ha mérsékelten fogyasztja.