Leeann állatok táplálkozási információi

Leeann Chin egy kínai gyorsétterem-éttermet talál a Minnesotában. Az éttermek svédasztalos étlapot kínálnak, ahol az ügyfelek több entészt is megkóstolhatnak. A büfé széles választékot kínál az étkezéseknek, amelyek közül néhány nagy kalóriát és zsírt tartalmaz. A táplálkozási adatok olvasása az étterembe való belépés előtt lehetővé teszi az egészséges választást.

Alacsony kalória Entrée

A Leeann Chin előételek az alacsony súlyt figyelő pontok közé tartozik a Leeann Lite csirke és zöldségek, a marhahús és a brokkoli, valamint az ázsiai tészta. A Leeann Lite csirke és zöldségek 128 kalóriát, 5 gramm zsírt és 3 súlyértékű súlymegfigyelőt értek el a 6 uncia adagban. A marhahús és a Brokkoli tál 232 kalóriát, 7 g zsírt és súlyjegyző 5 pontot jelent az egész tálban. Az ázsiai tészta főétel 192 kalóriával, 4 g zsírral és egy súlyjegyző 4-es pontértékű pontértékkel rendelkezik.

Magas kalória Entrée

A Leeann Chin számos előételében sült húsokat vagy nehéz szószokat tartalmaznak. Kerülje a pekingi csirke, édes és savanyú csirke és a szezám csirke rendelését. A pekingi csirke főétel 477 kalóriát, 28 g zsírt és 12-es súlyjegyző értéket tartalmaz egy 6 uncia adagban. Az édes és savanyú csirke 400 kalóriát, 16 g zsírt és egy súlyjegyző 9-es pontértéket jelent a 6 uncia adagban. A Leeann Chin szezám csirke 458 kalóriát tartalmaz, 22 g zsírt és egy súlyjegyző pontértéket 11 egy 6 uncia adagban.

Sides

Az oldalsó lehetőségek növelik az étkezés kalória- és zsírtartalmát. A Leeann Chin legjobb oldali választéka a 96 kalóriát, 2 g zsírt és a Weight Watchers pontértékét tartalmazó pot-matricát, két adag matrica matrica adagolásához. A Light Meringue Bar 60 kalóriát, 0 g zsírt és egy súlyjegyző pontértéket 1 egy bárban. Kerülje az osztriga szárnyait, 261 kalóriát, 15 g-ot és egy súlyjegyző 6-os pontértékét egy három szárnyú szolgálatra. A tojástekercselő oldal a Leeann Chin 207 kalóriával, 11 g zsírral és egy súlyjegyzővel 5 pontot jelent egy adag tojás adagolásához.

szempontok

A Leeann Chin éttermek kérésre tájékoztatást nyújtanak táplálkozási információs brosúrákról. Hasznos lenne, ha a táplálkozási információk egy példányát megkapod, ha rendszeresen étkezel az étteremben.

figyelmeztetések

A magas kalóriát és zsírtartalmú ételeket általában olajban főzzük, vagy erős mártással. Keressen egészséges választékot, amely párolt vagy enyhén főzött zöldségeket tartalmaz, és nincs bevonat a húsra. Az étel felosztása valaki mással, beleértve az oldalsó salátát, csökkentheti kalória- és zsírbevitelét miközben kedvenc kínai ételét élvezheti.