Lehet-e megszabadulni a csukló ráncoktól?

A csomók ráncai nem olyan kiemelkedőek, mint az arcodon vagy nyakán, de zavarba hozhatók és öntudatot idézhetnek elő. Rengeteg módszer van ezek eltávolítására, beleértve az otthoni módszereket és a klinikai módszereket. Az is fontos, hogy tudjunk arról, hogyan lehet megakadályozni a csuklórétegek kezdetét. Használja az egyéni vagy kombinált módszereket az Ön egyéni preferenciáján és a ráncok súlyosságán.

Hidratálja a kezét rendszeresen. A MayoClinic.com szerint a hidratálók segítik a maszkokat és a gyűrődéseket, elősegítve a simább, fiatalosabb megjelenést. Szerencsére nem kell aggódnod az eltömődött pórusokat, amelyek a kezedben pattanások kialakulását okozzák, nehogy a nap folyamán hidratálódj. Keressen olyan krémeket és lotionokat, amelyeket kifejezetten olyan kezekhez terveztek, amelyek erős nedvesítőszereket tartalmaznak, mint a shea vaj vagy az E-vitamin.

Keresse fel orvosát és érdeklődjön a klinikai eljárásokról. A New York Times cikke szerint a legjobb kezelések egy része a lézersugárzás és a töltőanyag befecskendezése. Ezek a kezelések a kézben és bármely egyéb bőrfelületen alkalmazhatók, amelyek ráncosodnak. A lézerek és a töltőanyagok a lézerekről $ 5,000-tól kezdődően kezdődnek, és 2010-től kezdődően a töltőanyagok után 3000 dollárért. Az ilyen kezelések hatása néhány hónapig akár két évig tart, és több kezelésre lehet szükség a következetes eredmények eléréséhez.

Kérjen egy plasztikai sebészt, ha a zsírszedés ideális az Ön számára. Ez az eljárás kiküszöböli a csülök ráncokat, és simább, fiatalabb megjelenést kölcsönöz. A zsírszövetek nem igényelnek több kezelést, és az eredmények akár 10 évig is tarthatnak. Az eljárás azonban drága, és 2010 októbere óta 12 ezer dollárral magasabb költségekkel jár.

Gyakorlati megelőzés naponta. A genetika és az öregedési folyamat mellett a napsütés és a dohányzás is két legnagyobb bűnös a csuklórétegeknél. Mindennap viseljen egy SPF krémet, és hagyja abba a dohányzást, ha ez szokás. Kerülje a másodlagos füstnek való kitettséget is. Szárazság is okozhatja a bőrt ránc könnyebben, így óvintézkedéseket, hogy megvédje a kezét. Viseljen gumikesztyűt mosogatás közben, vagy vegyi anyagokat használva otthona megtisztításához. Mosson kezet enyhe tisztítószerekkel és hidratálja őket később.